10 maaliskuuta 2012

Juicy Couture Viva la Juicy!

Hyvää huomenta kaikille tasapuolisesti! Aamuinen jumppahössötys jäi välistä koska salille suunnatessa löysin itseni kauppakeskuksesta stockmannilta ja sieltä tarttui sitten aivan ihana hajuvesi mukaan! 






Kyseessä on Juicy Couturen Viva la Juicy! En ole ennemin käynyt kyseisen merkin hajuvesipullojen luona, johtuen ehkä siitä että kuvittelin niiden olevan Escadan kaltaisia makeita pommeja ja Juicyn vaatteita muistelemalla - etenkin laukkuja kuvitelma senkun vahvistui. En ole kovin juicy-laukkufani ollut koskaan, liian paljon kaikkea härpäkettä ja pidän enemän klassisemmasta suunnasta ja osa vaatteista on liian tyttömäisiä ja sen sellaisia. Juicy Couture on siis Pamela Skaist-Levyn ja Gela Nash-Taylorin vuonna -96 perustettu brändi Los Angelesisa, joka nykyisin on suuri ja suosittu brändi amerikkalaisilla julkkisilla. Mekkoja ja hupparipöksyjä on näkynyt Pamela Anderssonista Jessica 
Albaan.












Eräs myyjä lähestyi kuitenkin minua tuoksulappusen kanssa, jossa tätä hajuvetta oli ja koska en heti tiennyt mikä tuoksu oli kyseessä koin sen heti omakseni. Aika hauskaa, että joskus ostopäätös tapahtuu heti tuotteesta jota ei välttämättä olisi ostanut jos itse olisi purkin nähnyt ja luulempa, että jos olisin itse tuoksutellut olisin hieman empinyt. Kutsutaankö tätä sitten tällaiseksi ennakkoluuloisuuden perikuvaksi, mähkinnäksi? Oli miten oli, nyt hajuvesi lotioineen lepää kaapissani, kannattaa nyt Stockmannin hyvä olo-päivillä käydä tsekkaamassa kyseinen hajuvesi (ja muut ihanuudet), sillä kanta-asiakaskortilla saa mukavia alennuksia, voittaa melkein laivahinnatkin asiakaspalvelun olevan huippua!





Oletteko te tutustuneet tähän hajuveteen? Onko teillä joitain hajuvesiä joita ette vaihtaisi mihinkään, kestosuosikkeja? Enta positiivisia uutuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti