19 maaliskuuta 2012

Paskartelun kohteena osa 1 Eteinen

Tässä kurkistus meidän eteiseen. Asutaan vuokrakämpässä eikä siellä saa tapetoida ym itsekseen niin asian ratkaisin kaivatessani eteiseen kuitenkin yhden seinän tuunaamista kaksipuolisella teipillä!


Tuo "tapetti" on itseasissa Vallilan pöytäliinakangasta, jota tarjouksessa ostin. Se on sellaisen vahamaisenpuuvillasekoitus kimalle yksityiskohdilla. Meillä on olohuoneessa samasta sarjasta verhot samassa värissä olkkarissa, sitoo hyvin tupakeittön/olohuoneen eteiseen.


Sitten eteinen osa 2, väliaikainen ratkaisu kunnes löydän peilin jostain halvalla ja Jyskistähän sellainen löytyi, mutta sitten löytin käytettynä peilin vielä halvemmalla! Ikeasta kenkälaatikot, kirpparilta kannu ja kehykset on vanhaa perua kotoa. Kolmannen värjäsin hopeiseksi. Nämä siirtyvät olohuoneeseen Keep Calm julisteiden tullessa ja kolmanteen pitää keksiä jotakin :)



Ja eteinen nyt. Peili Jysk mallistosta, käytettynä 27e! Näitä on nyt vielä jonkun aikaa tarjouksessa 45e hintaan Jyskissä (ohv oliko 89.90?) ja sopii kuin nyrkki silmään! Peil odottaa vielä kiinnitystä, että se ei jää noin tuohon, vaan ylemmäs ns keskellä tapetin ylärajan ja ikean kenkälaatikoiden välille. Sitten oikealla on Ikean Ottava valaisin 29e. Näiden piti tulla eteiseen plafondien irroittamisen jälkeen, mutta taitaaki tulla kaksinkappalein ruokapöydän päälle. Vertaillen Maisonin lamppuihin ja muihin 29e hinta on pieni samanhenkisyydestä - muutoin vastaavanlaisiin lamppuihin olen törmännyt 250-1000e välillä.

Takana Ellokselta -50 setelin käyttämälä ostettu Boknäs -henkinen kolmijalkalamppu. Böknässillä maksaa 270e luokkaa ja tuo elloksen löytö oli siis halpa ja toimiva ja mielestäni hienoman näköinenkin meille ;) Elloksella on varmaan ollut hirveesti kysyntää tuolle lampulle koska sen nyk. ohv on paljon suurempi kuin mitä silloin, kun itse ostin lampun..

Mitäs mieltä olette? Pikkuhiljaa jos vähän edes haluaa pienemällä budjetilla liikkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti