22 maaliskuuta 2012

Valo!

Olen yläasteiästä miettinyt mitä astiastoa haluaisin kerätä ns. parempana kahvi- ja juhla-astiastona.
Päädyin keräämään Arabian KoKoa käyttöastioiksi ja nyt meillä on Kokon sarjaa valkoisena ja pienemmät ruokalautaset tummanruskeita. Iittalan teema mukit (+muutamat muuminukit) ja teeman kahvilautaset ovat myös kaapissamme valkoisen värisenä ja oliivinsävyisenä on muutama muki.

Olen vähän tuohon Kokon sarjaan kyllästynyt ja tekisi mieli vaihtaa lautaset aamiaiskuppeineen 24h astiastoon. Koko on kivan näköinen, mutta esim isoimmat lautaset ovat melkeinpa pastalautasen luokkaa eli suht suuria meidän käyttöön..

Arabia Koko astiat ovat myös sellaisia kylmemmän tuntuisempia, tosin kuin 24h sarjassa on pehmeämpiä muotoja.

Alla kuvia Kokosta ja hypistelyn aiheena olevasta 24H -sarjasta


Koko


24H



24H sarjaan kuulu myös tämä söpö Tuokio väritys, näitä yhdistelemällä kattaus näyttäisi kivalta!

Sitten googlen maailmasta löytyi vihreänä myös 24H sarjaa, tätä ei mielestäni saa enää kuin käytettynä. Ihan kiva olisi jos osa lautasista olisi vihreita - varsinkin jos olisivat oliivihtavan värisiä. Taitaa ehkä tuo sininen combo tulla jos vaihtaisin astiaston.


24H:sta haluaisin lautaset sekä ns. murolautaset ja salaattikulhon. Kuppeja leipälautasineen en välttämättä uusisi, koska teema ajaa sen osan ihan hyvin. Teemaa tosin en haluaisi ruokalautasina, ne eivät istu mieleeni.. Saas nähä uusinko sitte loppujenlopuksi kaikki.. :D

Villeroyn sarjasta löytyy myös mitä moninaisempia vaihtoehtoja kuten wave-sarja. Ollessani töissä sisustusliikkeessa ja kuppikaupassa totesin hypistelemällä päivittäin eri sarjoja, että wave ei kyllä ole minun makuuni sitten ollenkaa :)

Sitten siitä Pentikistä!

Kuolasin joskus Pentikin Vanilja sarjaa, joka on monelle varmaan äärimäisen tuttu. Tätä sarjaa serkkuni sai aikoinaan häälahjaksi - ehkä siitä tullut ensimäinen ahaa-elämys. No nyttemin koen, että sen sarjan  kuppikipot ovat liian keltaisia makuuni ja joskus pari vuotta vai vuosi? sitten kävin Pentikillä siellä odotti uutuus nimeltä Valo - se oli rakkautta ensi silmäyksellä! 

Valo-sarjan astiat ovat juuri romanttisia, mutta kuitenkin puhtaan selkeitä ja ajattomia. Sain joululahjaksi yhden ison lautasen ja saamme perheen lisäystä lahjanmuodossa toukokuulla ; 4 kuppiparia asetteineen on tulossa :) Tämän sarjan ollessa aika uusi ei ole niin kiire saada kokoon kaikkineen päivineen, että kerkee siis joululahjoiksi ja synttäreiksi toivoa jos joku haluaa muistaa!

Voisi tietysti odottaa kihlajaisiin tai häihin tätä settiä, mutta niiden ajankohtaan on aikaa jos on tullakseen häät ;)




Ihana kattaus! Tällaisesta minä pidän :)


Valo-sarjaan kuuluu myös lasistoa. Nyt meillä on iittalan essenceä, ja varmaan siinä pysytään - less is more in this situation!



Sitten pari kuvaa Pentikin Vanilja sarjasta.




Onhan nämäkin ihan ihanat, mutta luonnossa liian kellertävät omaan makuuni.. Ei niin ajattomat mitä ehkä itse juuri hakisi.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti