08 maaliskuuta 2012

Naistenpäivän jälkimainingeissa uusi blogittaja ilmoittautuu!

Tuntuu todella karhealta näin alkuun aloittaa blogia. Ajatuksia löytyy joka lähtöön ja ystävieni välillä haukotellessa selittäessäni maratoonia (lue manifestia) erinäisitä sisutusinspiraatioistani tai vaatekollaasien himoamisesti ajattelin, että ehkä täällä suunnalla löytyisi yksi tai iso kasa samanhenkisiä ihmisä, jotka voivat kyllästyttyään sulkea selaimen ja palata astialle myöhemmin!

Saan suurta materiaalionnellisuutta kauniista vaatteista, luksus laukuista sekä iihanista kengistä. En omista yhtäkään luksukseen heijastettavaa laukkua tosin, mutta haenkin ehkä inspiraatioita YSL tai Calvin Kleinin kuvastoista - ehkä joskus jos voittaisin lotossa voisin surutta matkustaa pitkin muailmoo ja vinguttaa american express gold edition korttiani :) Mutta tällaiset taitaa olla ihan pientä unelmaa, jota en välttämättä edes oikeasti haluaisi elää.






Rakastan myös matkustelua, kukapa ei jollakin lailla sellaisesta nauttisi. Olen enemän reppureissaajan vikainen nuori nainen kuin jäätävä citykettu, joka nauttii viinilasien kilistelystä sykähdyttävissä kaupungeissa. Toki olen osaltani citykettumaista persoonaa, joskus pikalomia, pidennettyjä viikonloppuja himoitsee jossakin kivassa Eurooppalaisessa kohteessa. Reissaaminen repun kanssa on siinä määrin hankalampaa, että jos matkaseuraa haluaa sitä ei välttämätä heti saa pitkille matkoille ja suunnitteluvaihe on paljon pidempi jos reili kuitenkin kestäisi pikana kolme viikkoa.

Aina kun valuutta antaa myöden olen lähdössä reissuun, minusta löytyy siis pientä työnarkomaaniakin, jotta voisin kokea ja elää sellaisia pieniä unelmia mitä haluan. Tässä uutukaisessa blogissani sillointällöin avaan matka-arkkuani jo tehtyistä matkoista tietysti samalla puhisten uudesta suunnitelmasta. Ikuinen unelmoija, joka oikean hetken tullessa muuttaa unelman todelliseksi! Sanon usein ystävilleni kertoessani yksityiskohtia myöden jostakin kohteesta ja reileistäni, että en tiedä vielä koska sen teen, mutta tiedän kuitenkin tekeväni sen. Näin olen puhunut Etelä-Amerikan reissustani, Prahan kaupunkilomasta, Indonesian valloittamisesta ja Thaimaan pikareilistä - kaikki paitsi Indonesia on toteutunut :) Indonesia on kaavailtu tämän vuoden kesäkuulle kolmen viikon reissuksi ja siihen on matkakumppanit lentolippuineen jo tilattu.



Puuh, alkaa tulemaan liikaa tekstiä ja katkoitan nekin, jotka ovat vahingossa sivuilleni tuoreille eksyneet..

Sisutusksesta sen verran, että olen paskartelija askartelia. On tullut patinoitua kirppishuonekaluja uuteen uskoon, haljottu seipäitä sirkkelillä ja tekokromattu erinäisiä astioita. Riviera Maison on suuntaumukseltaan se mistä olen nyt hirmu hullaantunut sekoittaen mukaan barokkimaisia vivahteita. Saan hirmuisesti inspiraatioita ja erinäisiä projekteja tehden, rahaa säästäen, kirppareita kiertäen nykyinen vuokrakämppäni alkaa näyttämään omaan silmaan kivalta - vaikkakin vaihtelen erinäisiä asioita usein, runko alkaa olla avot!





Ja mitä tulee tällaiseen oman kunnon kohottamis juttuihin, olen kuukauden verran Go fat go (http://www.fitfarm.fi/) innoittamana alkanut pitämään säännöllisiä ruoka-aikoja sekä tavoitteeni on viimeistään ensi kesänä juosta se täysimaraton. Kevään ollessä nyt aika hektinen kahden työpaikan ja koulujuttujen vuoksi hektinen, puolimaraton taitaa siirtyä syssymmälle. Eli blogissani tulen käsittelemään myös tällaisia asioita



Taitaa olla liian monta aihetta yhteen blogiin, mutta kokisin mukavaksi nitoa kaikkea tätä samaan kasaan, kuin että pitäisi viittä eri blogia kaikista aiheista.

Jos yhtään kolahti, stay tuned kettuset! Lupaan, että tällaisia liian pitkiä johdantoja ei tule samalla lailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti