11 maaliskuuta 2012

Sisustus paskartelua..

Tykästyessäni Rivira Maisonin tyyliseen sisustukseen pienillä barokko vihahteilla tv-pöydän vieressä ollut kuparinen antiikki hiilikannu sai kyytiä, nimittäis Kodin Terrasta 'kromi'-sprayn bongattuani värjäsin kannun paremmin tähän sisustukseen sopivaksi. Kyseinen kromispray ei ei tee nyt ihan sellaista kromia mitä se sellainen oikea on, enemän hopeaa tulee purkista, mutta käy minulle kunhan vähän kiiltää!


Vieressä on Kodin terrasta ihana lamppu ostettu, joka koristaa tv-tason päällä, siinä on sellainen oikea kromipinta ;)

Sitten seuraavaksi pientä listaa, mitä haluaisin kotiimme



Tuo Rivieran Maisonin world cities clock on tulossa meille tuparilahjana kahdeltakymmeneltä ystävältämme kimppalahjana, joten sitä niin odotellessa! Tuparit ovat kaikkien aikatauluttamisten vuoksi siirretty ensi syksyyn, mutta ei se ketään haittaa ja pian tuo koristaa seinäämme :)

Sitten paperiteline, se on niin ihana, että pyydän kyllä tätini tuomaan heidän lähettyvillään olevasta loviisan aitasta meille ens kerran vierailuillaan.

Ja kolmas ns lähiajan hankinta on tuo ihana BREAD-rottinki laatikko. Sopii kuin nyrkki silmään meidän nyt olevien rottinkiyksityiskohtien kanssa! Myös nuo oliiviöljypullot haluaisin heti tuonne keittiön puolelle..

Loput pari kuvaa on sellaisia fiilistelykuvia ja jos olisi halvalla jossakin vastaavat ostaisin heti!

Mitäs mieltä olette?

Läheet google ja http://www.rivieramaisonwebshop.nl/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti