09 maaliskuuta 2012

Voice of Finland

Tämä päivä on ollut äärimäisen kiireellinen. Eilen meni äärimäisen myöhälle vaatekaappien siivoilu Sinkkuelämän dvdn pyöriessä taustalla, että herääminen salille ja jumpaan venähti alumperin kello seitsämän herätyksestä kello yhdeksään. Lopulta sängystä päästyäni ja jumpissa käytyä piti hirveellä kiireellä mennä toiselle paikkakunnalle kevätkauden työpaikan sopparia kirjoittamaan, jotta matkakassa kesää ajatellen näyttäisi kesäkuussa paremmalta! Tämän jälkeen sitten sieltä takas kotikonnuille ravintolaan lounaalle sukulaisten kanssa, joita ei ole hetkeen nähnyt. Huh!



Mutta itse asiaan, Voice of Finlandin eka osio ohi ja pieni pettymys oli minulle kuinka Monroen joukkueen laulajien kanssa meni. Oma suosikki Krista tippui, mutta uskon, että hänestä vielä kuullaan! Monroen joukkue oli kertakaikkiin kovatasoinen, verrattuna muiden tuomareiden joukkueeseen - sinänsä harmi, koska muista joukkueista ne joilla on köyhemmät eväät pääsevät helposti jatkoon, kun tästä Monroen joukkueesta todella lahjakkaat esiintyjät karsiutuvat pakolla pois.





Eniten ehkä ärsyttää tällainen suomalaisten asenne, mikä ehkä Kristalle kävi kohtaloksi, että hänkun jakoi mielipiteitä vahvalla sekä energisellä esiintymisellä leimattiin hänet osaksi teennäiseksi showtytöksi - olen TÄYSIN eri mieltä. Hänestä sentään huokuu aitous, tällainen wild child niinkuin hänkin itseään kutsuu on vain osalle tuppisuista ja epävarmoista seinäruusuista niin huonoa!

Se onkin itseltä niin pois jos joku on kaunis, lahjakas sekä ulospäinsuuntautunut. Tuntuu, että tässä maassa kaikkien pitäisi olla nöyriä ja hiljaisia.. Itse en Saara Aallosta niin piittaa, jos sitä teennäisyyttä haluaa hakea, tässä nuoressa naisessa sitä on, pääkallellaan hymyilyä, niiin nöyrää nyökyttelyä ja sydämiä koko kansalle esiintymisessa ei minun mielestä ole mitään aitoa. Hän on lahjakas, mutta tässä haenkin näkökulmaa siihen mitä teennäisyys oikeasti on, kun leimataan helposti sellaista joista näkee jo kauas, että hän on oma itsensä - mutta osalle wannabe. Raivostuttavaa.

Tässä alla linkkejä Kristan bandin sivuille, jos joku haluaa tästä tähdestä vähän lukaista. Hän on tähti jo syntyessään!

http://kristasiegfrids.com/
http://daisy-jack.com/



Mitä mieltä te olitte VOF ensimmäisestä karsinnasta ja mikä oli teidän tai on suosikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti