12 maaliskuuta 2012

Ikean löydöt!

Olen tohon vuokrakämppämme eteiseen aika tuskastunu, kaksi ufon näköistä plafondilamppua katossa ja karsea keltainen valaistus..

No tässä toissapäivänä kattelin noita lamppuja ja huokaisin helpotuksesta - nehän lähtee irti helposti! Aluksi en meinannut kupua saada irti, jossa lamput lepäävät koska en uskaltanut niitä vääntää niin paljoa - onhan kyseessä kuitenkin vuokrakämpän lamput ja ei tee mieli maksa heidän hinnastossaan olevia maksuja jos joutuisi niiden 20e plafondin maksamaan 120e luokassa - mutta lopulta sain irti ja sisällä olikin kätevät ruuvimeisseliä kaipaavat osat.

Olen tykästynyt Riviera Maisonilla myynnissä olevaan lamppuun.....


... mutta hinta on 275e luokassa plus mahdolliset toimituskulut.


Sitten katselin Homeportin myymää valaisinta, joka löytyi taannoin jostain blogista googlettaessani Maisonin lamppuja...


...mutta tämäkin on sellainen 239e maksava ihanuus (CABOT COVE)

No sitten menin ikean sivuille ja tadaaam! Ikean Ottava valaisin, samalla hengellä - eri hinnalla 29.90! Ja kaupathan tuli :) Kaksi lamppua kotiutui. Sopisi keittiön pöydänkin päälle, mutta en nyt ala kikkailemaan sähköistysten kanssa katossa ollessa vain yksi pistoke.




Eteinen siis kokee pian suuuren muutoksen, pitää hakea veljeltä laitaan vaan porakone ja kattokoukkuja pari niin avot :) Valaisin on sen verran kevyt, että pärjää yhdellä koukulla. Sitten joskus muuttaessamme uudestaan valaisemt alas ja ufot takas!

Todellinen löytö! Laitan kuvia muutoksesta ennen ja jälkeen, kun nuo ovat katossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti