11 maaliskuuta 2012

Uusia matkasuunnitelmia..

Indonesian reilistä laitan myöhempänä postausta sen ollessa aika laaja, mutta sellainen pieni "extempore" saatiin tuon poikaystävän kanssa pähkäiltyä, että me lähdetään Pariisiin neljän viiden päivän reissulle :)!

Ei olla koskaan oltu viiden vuoden suhteemme aikana ulkomailla töiden, koulun ja poikaystävän vierastamisen ulkomaamatkailua kohtaan, mutta nyt sitten viisvuotisvuoden kunniaksi päätettiin, että koetaan puumajahotellit ja Moulin rouget.

Olen itse ollut vuonna 2010 anopin kanssa Pariisissa syksyllä neljäpäivää, niin paikka ei sinänsä ole täysin outo. Heitin sohvalla töllöä katsellessamme tämä kuvat (löydetty fokis, nimisestä blogista jonkun suosittelemana)






.. ja sanotaanko, että siitä se ajatus sitten lähti! Tämä ihanuus sijaitsee Montaubanissa, Ranska eteläpäädyn suunnala, lähellä Toulousea ja kuuluu Cabin & Spaahan. Peritaatteessa voisimme suoraankin lentää Toulouseen, lentolippuja oli 200e ylöspäin, mutta koska satasella pääsee päivillä joita katselimme syyskuun alkuun edes takas Pariisiin, olemme valmiita kulkemaan 7h junassa päästäksemme kyseiseen puumajaan yhdeksi yöksi (hinta per yö on sellaien 300e luokkaa, joten hosteilleissa säästämme Pariisissa ja yhden yön panostame sitten tuolla). Koska koulut ja työharjoittelut painavat päälle, meille riittää tällainen pieni pala Pariisia ja yksi yö Montaubania :) Tästä joskus sitten lisää.

Eikö olekkin aivan ihana! Porisevatpaljut ja kaikki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti